Uppdatering corona 4/4

OSU

Vi har bedömt att det bästa för vår förening är att fortsatt ställa in våra ordinarie träningar tills efter Påskhelgen. Nästa vecka kommer vi att erbjuda utomhusträning på måndag (6/4) och onsdag (8/4) kl 18.00.

Det är roligt att se att vi blir fler och fler på dessa pass och att också anhöriga som inte tidigare har tränat karate är med. Dock saknar vi många av våra ordinarie medlemmar vilket oroar både ur föreningens perspektiv och medlemmens eget då det vore synd om ni tappade kondition, styrka, sammanhållning mm.

Styrelsen diskuterar ofta hur vi skall kunna starta våra grupper igen och i vilken form det skulle kunna vara. Bland annat tittar vi på att kunna erbjuda ett karatepass (utomhus) för varje målgrupp. Kanske skulle vi kunna köra en eller två Kyu/Mongrader åt gången. Detta återkommer vi med så snart det är möjligt.

Vi fortsätter att lägga upp instruktionsfilmer på Facebook och Instagram som ni gärna får använda och sprida för att hålla uppe Karatekompetensen och inspirationen för Kyokushin.

Nästa uppdatering kommer söndag den 12/4

Vi vill passa på och önska alla  våra medlemmar och anhöriga en Glad Påsk!

Bästa hälsningar

Shihan/Styrelsen